Rauman Taideyhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2018

Vuosikokouksessa 20.3.2018 päätettiin poistaa perhejäsenyys sekä opiskelijajäsenyys ja näin ollen henkilöjäsenet ovat kaikki samanarvoisia ja maksavat saman jäsenmaksun. Myös ainaisjäsenyydestä poistui perhejäsenyys.

Vuosijäsen 15€
Ainaisjäsen 150€
Yhteisöjäsen 150

Maksa valitsemasi jäsenmaksu Rauman Taideyhdistyksen tilille                                                      LSOP  FI02 5630 0020 0601 55    OKOYFIHH

Laita maksuun viestiksi sen henkilön nimi, jonka jäsenmaksun maksat.

Taideyhdistys ei postita erillisiä jäsenkortteja, mutta jäsenille lähetetään huhtikuun aikana pankkisiirtolomake sähköpostiin (tai kirjeessä niille joilla ei ole sähköpostiosoitetta).
Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille ja maksaneiden jäsenten lista toimitetaan myös taidemuseolle. Yhdistyksen jäsenet pääsevät edelleen ilmaiseksi Rauman Taidemuseoon. Ilmoita nimesi kassalle käynnin yhteydessä. Jäsenet pääsevät myös Porin taidemuseoon ja sinnekin riittää ilmoitus, että on Rauman Taideyhdistyksen jäsen.

JÄSENEDUT

  • vapaa pääsy Rauman taidemuseoon sekä jäsentarjouksia museokaupan tuotteista
  • kutsut Rauman taidemuseon näyttelyiden avajaisiin sekä tietoa taidemuseon tapahtumista lähetetään jäsenille SÄHKÖPOSTILLA. Näyttelyiden avajaispäivät julkaistaan myös näillä sivuilla ja niihin ei lähetetä erillisä kutsuja postitse.
  • mahdollisuus osallistua Taideyhdistyksen järjestämille taideretkille ja muihin tapahtumiin
  • jäsenkirje, jossa tiedotetaan yhdistyksen tapahtumista ja matkoista
  • vapaa pääsy Porin taidemuseoon

Liittymällä Rauman Taideyhdistyksen jäseneksi kannatat taidemuseotoimintaa Raumalla.

Osoitteenmuutokset, jäseneksi liittymiset tai muut jäsenasiat voit ilmoittaa osoitteeseen  raumantaideyhdistys(a)gmail.com

Advertisements